A DXN alapítója és elnöke

dato' Dr. Lim Siow Jin
dato' Dr. Lim Siow Jin

Dato'dr. Lim Siow Jin 1993-ban alapította a DXN-t Ő a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott. Dr. Lim kapcsolata a természetes gyógymódokkal, a gyógynövényekkel, gyógygombákkal megszületése óta tart, hiszen édesapja hagyományos, kínai gyógynövény szakértő volt. A kínai kultúrában ez a tudomány apáról fiúra szállt. Szenvedélye, érdeklődése a gomba emberi egészségre gyakorolt jótékony hatása iránt, elvezette őt a pecsétviaszgomba (latinul Ganoderma lucidum) csodálatos világába.

Dr. Lim is építészmérnöknek tanult, és hídmérnöként kezdte a pályafutását. Szenvedélye viszont felszínre tört, és felismerte a modern világnak mekkora szüksége van arra, amit a Ganoderma és a Spirulina fogyasztása biztosítani tud. Így a nemzedékeken keresztűl átadott (ősi)tudást az emberiség javára kívánta fordítani. Elképzelhető, hogy Teréz anya rá is hatással volt.

Az évszázadok alatt felhalmozódott tudás, amihez hozzájutott felmenőitől, nem veszett el. A fiatal mérnök jól látta, hogy a modern világnak óriási szüksége van a tradícionális tudományokra. Úgy látta, hogy  "gyógynövényszakértőket" kell képezni, akik az ősi tudást elsajátítják és az egyszerű emberek számára is elérhetővé tenni, ami az egészségük fenntartását, az immunrendszerük megerősítését segíti.

Mint modern ember, azt is tudta, hogy a múltat nem lehet már visszahozni, ezért úgy döntött, hogy nem csupán egy falu lakosainak teszi elérhetővé, hogy hozzájussanak a Ganodermához, a Spirulinához, a Cordycepshez, hanem olyan módszereket dolgozott ki, melyek segítségével ezek a kiváló hatóanyagok a világon minden emberhez eljuthatnak.

Elkezdte azokat a kutatásokat melyek alapjai lettek a DXN cég sikerének.

Kutatási eredményei elindították azon az úton, hogy a gyógynövények királyának tartott Ganoderma- vagy más néven Lingzhi-gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészség-megőrzésének szolgálatába állítsa.

A ganoderma vállalat:

A DXN vállalatcsoport, malajziai központjából irányítva sikeresen valósítja meg: a "One Dragon", "One World - One Market" és "One Mind" koncepciót. A cég a Ganoderma gomba, a spirulina alga termesztésétől, feldolgozásától, egészen a fogyasztókhoz jutásig a teljes folyamatot felügyeli és egy kézben tartja. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége, valamint csúcsminőségű termékei garantálják a vállalat és munkatársainak sikerességét.A gyár egy része úgy lett kialakítva, hogy egy üvegezett folyosóról közvetlenül be lehet látni a gyártósorokra.

Meg lehet figyelni a Spirulina termesztő medencéket valamint a közvetlenül mellettük álló üzembe is látogatható, ahol az alga vízből történő kiválasztása történik. Sőt! Akár meg is szabad kóstolni a friss algaport.

A gyárlátogatás csúcsa viszont mindenképpen a Ganoderma ültetvény megtekintése, hiszen ennek a gombának a termesztése és modern feldolgozása tette világhírűvé a DXN céget.

A DXN fontosnak tartja, hogy tagjai, lehetőleg minden hálózatépítő és törzsvásárló eljusson ide. Hiszen így nem csupán mások élményeit hallgathatják, hanem közvetlenül ismerkedhetnek meg a bio termesztéssel és a modern, gyógyszergyári tisztaságú feldolgozással.

A DXN a világ direkt értékesítő vállalatai közül az előkelő 15. helyet foglalja el. Erre szokás azt mondani: erős és biztonságos anyagi és szakmai háttér

A DXN biztosítja hátteret és támogatást, valamint a csúcsminőségű termékeket:

  • "One Dragon" modell: az egész folyamatot - a termesztést, a feldolgozást és a marketinget - egyedül a vállalat végzi, szigorú minőségellenőrzés mellett
  • "One World - One Market": az egész világra kiterjedő csatlakozási lehetőség és bónuszrendszer minden törzsvásárló számára
  • "One Mind": a vállalat és a törzsvásárlók egyazon szándékkal összpontosítanak a DXN üzletre

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy egy megtapasztalt élményt, egy cél valósággá válását, mely mára történelem, ide kapcsoljak! Nekem ebből a rövidfilmből világosan kitűnik, hogy egy dinamikusan fejlődő vállalatot ismerhetünk meg. Ami egy ember (Dr Lim) álmából, vágyából, elképzeléséből indult!

Nézzük meg együtt!

Bízom benne, hogy rád is inspirálóan hat!