Néhány gondolat magamról

A történetem

Találkozón
Találkozón


Az életemben sok mindennel foglalkoztam, sok mindent csináltam. Volt mikor nagyon jól kerestem, és voltam jövedelem nélkül. Elég hamar rájöttem, hogy a munka, melyet egy munkahelyen végzek, nem elég arra, hogy anyagilag függetlenné, azaz szabaddá váljak.

Fiatal felnőttként
Fiatal felnőttként

Nyitottan szemléltem a világot, és kerestem a lehetőséget, hogy olyan dolgot találjak, ami képes az a belső értékeket megteremteni, ami bennem lakozik. Állásba járni, ez nem volt perspektíva. Fiatalon szólógitáros voltam egy rock zenekarban, ami a szabadságot jelentette számomra. És jött a család, a gyerekek, és ez az életforma sem volt a megfelelő irány. A zenét szeretem, imádtam játszani, adni az embereknek - ez a része, nagy hatással volt rám.

Megéreztem az önkifejezés csodáját! Innentől így kerestem tovább. mi az a dolog, ami képes ezt az érzést kelteni! Szerintem egyenes következménye volt, hogy találkoztam a Network Marketinggel.

Elsőre, természetesen én is kicsit fenntartással fogadtam, viszont elkezdtem tanulmányozni, és meggyőződtem, ha hajlandó vagyok elsajátítani, tanulni, fejlődni, az elvárásaimnak meg tud felelni.

Feleségem
Feleségem

Erre az időre, már fiatal férj, és kezdő apuka voltam. Tudtam, hogy az MLM a megoldás! A körülményeimet tudom úgy alakítani, hogy nekem is működjön. Csinálva tanultam, és elég hamar jöttek a sikerek is. Jól éreztem magam, megvoltak az első sikerélményeim. Egy kis csapatom már volt, és létrejött egy kicsi állandó forgalom, és megjelentek az első bónuszok is! Lényeges tapasztalat, hogy a Network Marketing üzlet hatására szép sikereket értem el a főállásomban is (pénzintézetnél voltam középvezető). Érdekessége, hogy mind két területen adni akartam az embereknek, jobbá változtatni a világot a mi vidékünkön élő lakosság számára.


És íme a családom:

A Teremtő igazán érdekes Tanítómester. Kellett, hogy történjenek rossz dolgok, hogyan fejlődhetnénk ezek nélkül!? Hogyan is tanulhatnánk meg jobbá- és jobbá válni?! Bizonyságom van, hogy azért vagyunk itt a földön, hogy fejlődjünk. Azért kaptuk a képességeinket, hogy felszínre hozhassuk mindazt a különleges dolgot, ami bennünk van, és ezzel hozzájárulunk a világhoz, az emberiséghez. Bennünk is megvan Einsein, Edison, Van Gogh, Beethoven, Mozart. Da Vinci, Michelangelo, Dumas, Verne, Nagy Sándor, Caesar, Napóleon.

A döntéseim következtében az életemben voltam nagyon gazdag, és nagyon szegény. És nem értettem mi ez, míg R. Kyosaki: A gazdag papa, szegény papa című könyvével nem találkoztam, és rá kellett eszmélnem, hogy híján vagyok a pénzügyi intelligenciának. Itt jegyezném meg, hogy a többséggel ellentétben és kifejezetten szeretek olvasni, igazi csodák válnak részemmé általa. Ebben az időszakomban több MLM céggel is kapcsolatba kerültem, volt sok csalódás, és sok siker. Sok-sok tapasztalatot szereztem. Többször is jutottam olyan helyzetbe, hogy megvolt az első igazi vezetői szint, de nem tudtam a következőre lépni. Igaz, egy sokkal okosabb nő volt a hátterem, akire büszke vagyok, és a gyerekek is komoly motivációt adtak.

Lépjünk a jelenbe! Vegyük kézbe sorsunk alakítását, és használjuk, ami a mai kor jellemzője! Kevés embert ismerek, aki ne lenne valamilyen formában online. A profik ezt a platformot is használják, hogy adjanak, képezzenek és egy csodálatos jövőt teremtsenek. Megfelelő helyen a megfelelő időben! Ez az Online Networking. Ha nem élsz vele lemaradsz, és azon emberek közé sorolod magad, kik nem voltak képesek megragadni a pillanatot.

Mentorommal az első közös rendezvényen
Mentorommal az első közös rendezvényen

Éltem ezzel a lehetőséggel, amit egy számomra nagyon különleges ember kínált fel.Ő Kászonné Dobra Ágnes. Mégpedig, hogy segít behozni a jövőt a jelenbe. Azt mondta: " Igen itt a te időd!" Együtt képesek vagyunk felállni és megrázni magunkat, és egy varázslatos utazás veszi kezdetét, ami a vágyott célodat megérinti, és azon túlmutat. "Péter! Képes vagy rá!"

És a hozzájárulásommal behozta az életünkbe a DXN-t, és a Ganodermát. Ez egy nagyon különleges dolog. Tudod, én hiszek Istenben, és Ő azért, hogy fejlődhessünk, úgynevezett "próbatételeken" keresztül vezet. Ad nehézségeket, és mindennek megadja a megoldását is, de nekünk kell megtalálnunk. Én megtaláltam! A ganoderma a szervezet működését optimalizálja, az öngyógyító képességünket maximalizálja. Nem véletlen, hogy egy kicsit misztikumban van. A nyugati világ számára még nem igazán ismert. Talán úgy nevezném a küldetéstudatunkat, hogy minden ember képes legyen hozzájutni, ha akarja, tudja magát ideális Énné változtatni. Ne betegségből betegségbe - kudarcból kudarcba - azaz "cseberből vederbe" kerüljön az élete.

Abban az elképzelhető esetben, hogy eljutottál idáig, ez arra enged következtetni, hogy érdeklődés van benned. Ha úgy érzed, tényleg jó dolgokat kaptál erről az oldalról, és szeretnél te is egy passzív jövedelmet produkáló, otthonról végezhető tevékenységet, ami megadja az egészség, a boldogság és a bőség harmóniáját, helyezkedjünk közös alapokra!