A DNS megváltoztatható! - Hümm!?

2019.03.24

Szia!

Továbbra is köszönöm, hogy velem tartasz ezekben az írásokban! Ma egy új meglepő kísérletet nézünk meg! Igazából nem is kísérlet, hanem megfigyelés, tapasztalat.Az ember képes a gondolataival, érzéseivel és szavaival megváltoztatni a DNS-ét!


DNS 1
DNS 1


Már az előző bejegyzésekben beszéltünk arról, hogy a gondolatainknak, az érzéseinknek, a viselkedésünknek teremtő erejük van. Ezáltal képesek vagyunk a saját valóságunkat megteremteni. A kultúra, a társadalom sajnos nem ezt kommunikálja, ezzel hat ránk, és a programozásunk olyan irányt vesz, amit nem akarunk. Nem meglepő tehát az eredmény: Az emberek döntő többsége abban a hitben él, hogy semmilyen hatással nem rendelkezik az életére. Olyan helyzetet teremt, amely mellőzi a gondolkodást, csak a felszínt, az okozatot látja, és birka módjára cselekszik.

Tiszta szándékom, hogy asszisztálhassak abban a felismerésedben, hogy képes vagy a jelenlegi helyzetedet olyan életté alakítani, amilyent élni szerettél volna egész életed folyamán! Megteremtheted az egészség, a boldogság és a bőség harmóniáját arra az időre, amelyet itt ezen a földön töltesz:


-"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."

- Albert Einstein


Einstein azért tudta megélni az életét úgy, ahogy akarta, mert rájött, hogy a sorsát saját maga alakíthatja. Nem a külső körülmények függvénye! Erre te is képes vagy! Igaz, általában ez nem megy gyorsan, nem is egyszerű, hiszen a régi rögzült "túlélő üzemmódot" kell lecserélni új programmal (A régi nem fogja könnyen adni magát). Ehhez viszont ki kell lépni abból a fajta megközelítésből, hogy azonnali - instant - megoldásokat használjunk. Készként könyveljük el önmagunkat. Mivel, mint mindenki: Te is megismételhetetlen vagy! Először is el kell fogadnunk azt a tényt, hogy egy csodája lehetsz a világnak. Nézd meg, akik ezt felismerték, és ekként cselekedtek, összerakták önmagukat. Javaslom, hogy tarts önvizsgálatokat, legyél nyitott, hajlandó új információkat elfogadni. A régi módon, azon a síkon nincs megoldás (mint, már tapasztaltad is).

DNS 2
DNS 2

Ezt a csodát támasztom alá két külön forrásból származó információval. Az egyiket itt találod:

DNS 3
DNS 3

A másik pedig Simon Sinek két videója. Nézzük:

(Kapcsold be a magyar feliratot, ha gyenge az angolod!)

A Kezd a MIÉRTtel! 


és A MIÉRT után a következő lépés a bizalom:


Használd fel, építsd magadba ezeket az információkat! Teremtsd meg te is ezt a csodát!

És tudod: Legyen áldott az életed! Váljon valóra minden álmod, vágyad elképzelésed!