A miértem!

2018.03.16

Nagycsaládosként öt gyermek, aki még otthon van, egy kb.: 300 lelkes zsáktelepülésről, 49 évesen, 2015 tavaszán csatlakoztam a DXN üzlethez. Van öt nagyon jó miértem, és egy feleségem. Hiszen jobb férj és apa akartam lenni! Előtte életemet sokszor a végletek jellemezték. Voltam nagyon sikeres és gazdag, és nagyon egyedül és szegény. És természetesen a köztes. Gazdagnak jobb volt.

Jelenleg egy kaposvári gyárban dolgozom a szakmámban. Nem igényel különösebb tudást, nem igényel néha többet, mint egy robot. Ahogy Puskás Ferenc mondta: "Kicsi pénz - kicsi foci". Az általános állapotok, néha a rabszolgatartó társadalmakra emlékeztetnek. Pontosan ezért keresgettem az interneten olyan megoldást, ami a jelenlegi munkám mellett is végezhető, és a növekedés lehetőségével is rendelkezik. Így találkoztam többször is olyan hirdetéssel, ami egy MLM üzletet ajánlott Online megoldásokkal.

Munkába indulok
Munkába indulok

Ahogy a korosztályomban a legtöbben, nekem is több kísérletem volt, hálózatépítőként. Volt, hogy az első vezetői szintet elértem. Innen viszont nem tudtam továbblépni, a pénzt pedig raktam bele. Nem jött ki belőle a várva várt eredmény. Kicsit csalódtam, és jelentős pénzt vesztve abbahagytam azt a tevékenységet. Bár a Network Marketinget még mindig a legigazságosabb rendszernek tartom. Ami zavar, hogy az emberek úgy akarnak pénzt keresni, hogy nem tesznek semmit érte. Mint az egyszeri ember a kályhával: "Adj meleget, majd akkor rakok fát", vagy az első nehézséggel kapcsolatban feladják. Ha megégetik magukat a kályhával, többet nem raknak tüzet?

A másik, hogy igen jó üzlet, de keveseknek! - Nagyon jó észrevétel! Ahogy a kórházaknak is egy igazgatójuk, az iskoláknak is egy igazgatójuk, a gyáraknak is általában egy igazgatójuk van. A kérdés mindig csak az, hogy te mit szeretnél? Igazgatónak, vagy a többinek lenni? Vegyük példának Earl Nightingale: A legfurcsább titok című esszéjét.

"Tudod, mit mondanak a tények? Száz huszonöt éves fiatal ugyanolyan körülmények között indul neki az életnek. Van fogalmad róla mi történik velük 65 éves korukra? Ez a 100 ugyanolyan körülményekkel induló, mind az hiszi, hogy sikeres lesz. Ha bármelyiküket megkérdeznéd sikeres akart-e lenni, mindegyikük azt mondta volna - Igen! Azt látnád, mind lelkesen vágott neki az életnek. Volt egyfajta csillogás a szemükben, egyenesség a tartásukban, és az élet, egy meglehetősen érdekes kalandnak tűnt fel előttük. Ám 65 éves korukra mindössze 1 lesz gazdag, négy lesz anyagilag független, öt még mindig dolgozni fog, és 54-en anyagi gondokkal küzdenek. Most gondolkozz el egy pillanatra! 100 emberből mindössze 5-en lettek sikeresek. Vajon miért vallanak ilyen sokan kudarcot? Mi történt a csillogással, ami 25 évesen még ott ragyogott a szemükben? Mi lett az álmaikkal, a reményeikkel, a terveikkel? És miért van akkora különbség, amit ezek az emberek tenni akartak, és amit valóban elértek?"

Ami engem ismét a Network Marketing üzlet felé vitt, és rávettem magam, hogy a DXN üzletet építsem:

Van a Marketing tervében egy nagy különbség a többi MLM cégtől eltérően: a pontok halmozódnak. Nem veszik el a hónap zárásakor. Arra a következtetésre jutottam, ha elég kitartó vagyok, van esélyem a sikerre.

Egy másik különbség, hogy nincs minimum elvárás! Azaz a saját tempómban haladhatok. Nem muszáj csomaggal indulni! Nincs kockázat! Nincs mit vesztenem, nem kell termékeket halmoznom a lakásban.

A harmadik dolog, ami számított, hogy elsajátíthatom az Online Marketinget. Mindig is vonzott ez a terület, és a vezetők ebben az üzletben érdeketek, hogy ezt jól átadják. Sikeressé legyek!

Átgondolva, meg hányva-vetve magamban a kérdést, arra jöttem rá, hogy igazán nem nagyon van más alternatívám, jelen ismereteim alapján nincs másik esélyem. Ahogy időm engedi azon dolgozom, hogy elsajátítsam, és alkalmazzam, Öt gyermek, és munka mellett.