A tanulás folytatódik

2018.09.10

Szia!

A mai nap azért írom ezt a bejegyzést, hogy az élet egy csodálatos dolog, ha azon töröd magad, hogy folyamatosan fejlődhess. Igazából nem érzel nehézséget, nem látsz akadályokat és egészen jól érzed magad.

Az elmúlt szombaton is része lehettem egy olyan találkozónak, ami meghatározó információkkal látott el, egyrészt, hogy nagyon jó ösvényen járok, amit egy szupersztrádává tudok fejleszteni, másrészt nem vagyok egyedül. Elég sokan voltunk, és mindenki a jelenlétével ezt kommunikálta.

Nem tudom a részleteket megosztani, és nem is igazán akarom. Hogy számodra is hasznos legyen, keresd a lehetőséget, hogy az általad választott terület legjobbjai közelébe kerülhess! Mégis készítettem egy rövid videóklippet, hogy bepillantást nyerj. Lásd, hogy a résztvevőknek nagyon jó kedve volt, és kimondottan jól érezték magukat.


Remélem számodra is jó példája ez a fejlődés fontosságára! Bízom benne, hogy ösztönzőleg hatok, mikor olvasod!

Még egy gondolat: Őszintén hálás vagyok azoknak az embereknek, akik elérhetővé tették számomra ezt az élményt!  Itt nem csak az aktív szervezőkre gondolok, hanem a háttére, a családra, akiknek talán a legnehezebb volt. Azokra is akik az utazást biztosították, és természetesen a technikai személyzetre.

Ha úgy gondolod, vagy úgy érzed, jó lenne felvenni velem a kapcsolatot, 

ide írj!