Anyagi függetlenség

2018.05.09
Önismeret?
Önismeret?
Bátorság
Bátorság

A mai emberek az információs telitettségből fakadóan, nem azzal törődnek, ami miatt itt vannak a földön. Ami miatt megszülettünk. Elveszik a sok-sok haszontalan adatban, amivel folyamatosan bombázva vagyunk. A közvetlen környezetünkből, a médiákból, a szüleinktől (nem az ő hibájuk, ők a legjobbat akarták nekünk), az iskolarendszerünkből. Nem a jó dolgokra igyekeznek fókuszálni, hanem a rossz cselekedetekre. A legtöbben kondicionálásunkból - programozásuk miatt nem tudjuk, hogy azzal kellene, foglalkozzunk, ami jó érzéseket ad. Olyan dolgokkal tevékenykedjünk, amit szeretünk csinálni, amiben "megszűnik az idő". Nem is érzékeljük igazán. Ezt úgy hívják:"Flow" - azaz, áramlás. Itt képesek vagyunk a felszínre hozni a bennünk rejtőzködő zsenit, a szunnyadó kreativitást. Képesek vagyunk az érzéseinket kifejezni. Örömöt, bánatot, lelkesedést, szomorúságot. Nagyon is magas szinten. Sajnos az ismerőseim közül nem sokan vannak, akik megtapasztalták ezt a szuper érzést. Kívülről irányított emberek. A kívülről irányításból jönnek a paradigmáink, a téveszméink. Például a társadalmunk, az iskolarendszerünk alapvetően mindenkire ugyanazt a sémát igyekszik ráhúzni. Pedig abszolút nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy fizikailag igen, de belül, a lelkünk igenis teljesen eltérő. Van a ki a sport, van, aki a képzőművészet, van, aki a muzsika, és van, aki az irodalom területén érzi igazán otthon magát. Folytathatnánk a felsorolást, ugye! Ezt én dogmatizmusnak tartom. Sokszor nem értem, hogy "miért kell a halakat megtanítani fára mászni?" Az a dolgunk, hogy a bennünk lévő tehetséget, tálentumot kihozzuk magunkból, és ezt tanítva, bátorítva, példát mutatva segítsük a környezetünkben élőknek, hogy ők is megtehessék.

Álomból valóság
Álomból valóság

Tudom, hogy most azt fogod mondani, hogy nincs pénzem, vagy, hogy nincs időm, vagy, hogy egyik sincs. Semmi gond sincs ezekkel a kifogásokkal, azon túl, hogy sokszor el is hiszed ezeket! Nem értem, hogy az emberek miért akarják magukat átlagemberré változtatni. Átlaggá!? Edison, Leonardo Da Vinci, Michelangelo, Henry Ford, Bonaparte Napóleon. Vagy magyar vonatkozásban Álmos, Árpád, Mátyás, Kossuth, Petőfi sorolhatnánk, ők nem alkudtak meg az átlaggal. Tudom büszke vagy rájuk, és mélyen belül te is szeretnél hozzájuk hasonlítani, és nem az átlaghoz!

És most jön, ami miatt írom ezt a blogot. Tudod, van megoldás, hogy a benned lévő zsenit kihozd magadból! Nem muszáj az átlaggal tartanod! "A nyáj után mindig szaros a fű." Művelheted az életed kertjét igazi gyöngyszemmé, rendezheted az életed filmjét igazi legendává!

A mai helyzetben az áttörést egy olyan forma hozza, amiről az átlagembernek negatív képe van, vagyis inkább semmilyen. Figyelj a paradigmákra! Ne ítélkezz előre! Ha megteszed, visszalököd magad oda, ahol nem szeretsz lenni. Vissza a nyáj közé.

álmodozás-révedezés
álmodozás-révedezés

A múlt század második felében kialakult a Network Marketing, más néven az MLM. Ez egy pénzügyi eszköz. Mint az ingatlanok, az arany, a tőzsde. A fő különbség, hogy nem igazán pénzt fektetünk be. Itt a befektetett összeg nem mondható befektetésnek. A gondolat a Franchise üzletek mintájára épül. Csatlakozunk egy sajátbolt.com hálózathoz, és innen látjuk el magunkat, olyan dolgokkal, amit egyébként is vásárolnánk. Ezt a kialakított szokásunkat megtanítjuk az ismerőseinknek. A meglévőknek, és az új ismerőseinknek, hiszen folyamatosan találkozunk számunkra új emberekkel. Természetesen nem fogja értékelni ezt a gondolatot, és a kapcsolataink egy része nem csatlakozik, egy másik része igen. Így kialakul egy forgalom, melyből visszaosztás történik. Ezáltal nekünk, és a sajátbolt.com hálózatunk, a Franchise hálózatok mintájára passzív jövedelemre tesz szert. Ismereteim szerint ez a megoldás a legigazságosabb rendszer, amit az emberiség eddigi fejlődése során létrehozott. Mára ez szinte teljesen automatizált online hálózattá fejlődött.

A lehetetlen lehetséges
A lehetetlen lehetséges

És itt jön a jó hír, hogy az álmaink követésével és hasznos munkával - segítettük embertársainkat az anyagi függetlenség megteremtésében. Most már nem kell munkahelyeken eltölteni életünk nagy részét, ha nem akarunk. Nem dirigálnak mások. Foglalkozhatunk a saját életünk olyanná építésével, amilyenné szívből szeretnénk, hogy legyen. Amíg fizetésért - aprópénzért eladtuk az időnket, nem lehettünk szabadok, hiszen sem pénzünk, sem időnk nem volt. Élhetjük azt az életet, melyben megalkothatjuk az általunk fontosnak tartott értékek megteremtését. Anyagilag független szabad emberként. Bőségben, egészségben, boldogságban!

Ha egyetértesz, a gombra kattintva tudsz kapcsolódni! 

Sikerhatás
Sikerhatás

Megismétlem az előző záró gondolatsort. Érezd át ezt az érzést!

Élhetjük azt az életet, melyben megalkothatjuk az általunk fontosnak tartott értékek megteremtését. Anyagilag független szabad emberként. Bőségben, egészségben, boldogságban!