Az igazi Meglepetés!

2018.08.20

Igazi meglepetés lett


A hosszú hétvége alkalmából, és feleségem figyelmessége révén nagyon kellemes közös élményidőt tudtunk a családtagjainkkal tölteni. Nejem megtakarított egy kis pénzmagot, hogy a Balaton parton illetve a Deseda parton tudjunk kikapcsolódni. Senkinek ne kelljen végre dolgozni sem itthon, sem máshol.


Az autónk
Az autónk

Ezt, közös időt sajnos csak megosztva tudtunk élménnyé tenni, mivel az autónk még csak egy használható és az is kicsi. Viszont a megélt közös élmények tapasztalhatóan erősítették a családi köteléket.
A fiúkkal ezt az időt a Siófoki Arany parton, a Camping (mivel Gábor ott dolgozik a nyáron) strandján töltöttük étkezéssel, fürdőzéssel, pihenéssel.A lányokkal a Kaposvári Deseda tó partján tettük meg ugyanezt. A lányaink Maminál töltik az augusztus nagyját. Felkészülnek az új kihívásokra: Iskola, Óvoda.Mindenki kilépett a megszokottból. Mindenki boldognak, és törődéssel lévőnek érezte magát.

Úgy gondolom, hogy "mindez nem jöhetett volna létre", ha nem lépünk mind a ketten a fejődés mezejére. Őszinte elismerésem a feleségemnek, Móninak, hogy lehetővé tette számunkra! Hálás vagyok a közösen elköltött hasznos időért!

Amennyiben elnyerte a tetszésed ez a rövid történet, jelezd! És, ha nincs akadálya cselekedj te is így!