Érezd jól magad!

2018.08.19

Szia!

Ma arról az alap hozzáállásról készítettem ezt a rövid blogbejegyzést, ami a teremtés, a jó dolgok megvalósításához elengedhetetlenül szükséges. Nem lehet negatív állapotból jót csinálni. Azt mondta Henry Ford:

"Ha azt gondolod jó dolgok fognak történni veled, vagy ha azt gondolod, hogy rossz dolgok - mindenképpen igazad lesz."

Sok emberrel beszélek, akik szeretnének jól lenni, de gyorsan meg is magyarázzák, hogy miért nem tehetik. Nem tudom, hogy igazából kire hallgatnak ők. Önmagukra, vagy a környezetükben lévőkre. Sajnos, a környezetünk 90%-a negatívra van hangolva, másokban általában a hibát látják meg. Tudom, nem könnyű feladat, hogy először nekünk magunknak szükséges a lelkünket pozitív állapotra hoznunk. Jó állapotra kell hoznunk magunkat, hogy a jó dolgok meg is tudjanak történni velünk.

Készítettem egy rövid videót ezzel a témával kapcsolatban. Még nem vagyok ezen a területen olyan jó, mint szeretném, de elindultam ezen az úton, és remélem egyre jobb és jobb felvételeket fogok tudni készíteni. Ehhez bemutatnám az új szerzeményem, hogy rendelkezzem az, ehhez szükséges eszközökkel: az első Selfie-botom.

Na lássuk a videót:

Abban az elképzelhető esetben, hogy úgy érzed neked is megjár az öröm, a jó érzés, kezd egy egyszerű apró lépéssel: Nyomj egy Like-ot, vagy Smilie-t! És kiegészítheted egy rövid üzenettel itt!