Fedezzük fel ismét a természet csodáit!

2020.01.15

Üdvözöllek a mai gondolataimban!

Kimondottan örömöt ad, hogy olvasod az írásaimat! Tudom, hogy van hova fejlődnöm, és ebben egy jó segítő hatásával vagy rám. Köszönöm az aktív jelenléted!

Igazi örömmel tölt el az a tény, hogy van hova fejlődnünk! Rengeteg a tennivaló! És képesek is vagyunk erre, mint a sportban, a művészetek, a tudomány, az irodalom, és sorolhatnánk, Igenis "élvonalbeli harcosok vagyunk"! Itt az ideje, hogy ezen a tényen is változtassunk,hogy az egészség, a boldogság és a bőség vonatkozásában világviszonylatban is valahol hátul "kullogunk".

A helyzet az, hogy mindig van megoldás. Mindig van lehetőség! Bármikor képesek vagyunk változtatni!

Ma arra szeretném irányítani a figyelmünket, azt szeretném ismét megmutatni, hogy a mai "divatbetegségek", vagy "népbetegségek" alapvetően nem is betegségek, szimplán csak tünetek!

Ha neked is fontos, hogy jól érezd magad! Hogy ne kerülj bele egy "ördögi körbe", mint a 22-es csapdája, ami a mai modern kor egyik jellemzője. Hogy lássuk a táplálkozásunk összefüggéseit! Hogy az a varázslat működhessen, ami a születésünkkel a rendelkezésünkre áll! Hogy birtokában vagyunk annak a csodának, amire a testünk képes!

A megoldás mi magunk vagyunk!

Na, nézzük ezt, hogy - Hogy lehet ez?

Idézet a Hogy ne halj meg... című könyvből

Alcím: Tudományosan bizonyított módszerek, amelyekkel megelőzhetjük és visszafordíthatjuk a betegségeket


Hogy ne halj meg...
Hogy ne halj meg...

" Hadd áruljam el azt, amit az "orvostudomány legőrzöttebb titkaként" szokás emlegetni: a test meggyógyítja önmagát, ha ehhez megkapja a megfelelő feltételeket. Ha jó erősen beütöd a sípcsontodat a dohányzóasztalba, kipirosodhat, feldagadhat, és nagyon fájhat. Ha azonban békén hagyod, és engeded, hogy a tested elvégezze a maga varázslatos dolgát, a sípcsontod természetes módon meggyógyul. De mi van akkor, ha folyton, naponta háromszor - mondjuk a reggelinél, az ebédnél és a vacsoránál - újra és újra bevered? Soha nem fog meggyógyulni.

Hogy ne halj meg...
Hogy ne halj meg...

Elmehetsz az orvoshoz, és elpanaszolhatod neki, hogy fáj a sípcsontod. - Semmi baj! - mondja majd ő, előkapja a recepttömbjét, és felír valami fájdalomcsillapítót.

Te hazamész, és továbbra is naponta háromszor odavered a sípcsontodat, de a tabletták miatt úgy fogod érezni, hogy igazán sokkal jobban vagy. Isten áldja a modern orvoslást! Pontosan ez történik, amikor az emberek nitroglicerint szednek mellkasi fájdalomra.

A gyógyszerek hatásosan enyhítik a fájdalmat, az igazi ok kezelésére azonban nem tesznek semmit."

Dr. Michael Greger, MD és Gene Stone

A temészetes kontra
A temészetes kontra

Tehát, ha továbbra is ugyanezt az életmódot, táplálkozási szokást folytatjuk, ne várjunk más eredményt, mint ahogy az elmebetegség egyik definíciója szerint, "ha valaki ugyanazokat a dolgokat csinálja folyamatosan és más eredményt vár tőle, az elmebeteg." Itt most arra szeretném irányítani a figyelmünket, hogy gondoljuk át, hogy mára az egészség sajnos nem természetes állapotunk. A szokásaink megváltoztak az évtizedek, az évszázadok folyamán. Ennek következtében az a normális, hogy különböző tüneteket produkál a testünk. Ennek sajnos a fő forrása, a bevitt táplálék hatására a szervezetünk tele lett méreganyagokkal, ami a legtöbb esetben GMO (genetikailag módosított), elsavasodott, és a normális működése szinte illúzióvá vált.

mesterséges
mesterséges

De nem csak a külső, a kívülről jött energia - információ - táplálék a módosult, a mérgezett. Úgy érzem, hogy még egy dologra rá kell itt világítanunk, ez pedig a gondolkodás! Amit tapasztalok, hogy az engem körülvevő emberek legtöbbje, mintha sutba dobta volna ezt a képességét. Birka módra viselkedik. Nem számít a saját egészsége, csak az, hogy a többiekkel egy bandában maradhasson!Még mindig meglep, hogy hova fejlődött a modern emberiség. Hogy nem arra használja az értelmét, amire kapta! - Bízom benne, hogy ez a jelenség is visszafordítható!

Tisztában kell lennünk azzal a ténnyel, hogy azoknál a népeknél (Afrika, Ázsia, Latin-Amerika), akik nem lettek megáldva, vagy jóval kevésbé a civilizáció hatásaival, ott ezek a betegségek, vagyis tünetek szinte teljesen ismeretlenek (alig jelentkeznek 1400 egyénből 1-nél).

Azonban, ebben a kialakult az alaphelyzetben is - "Hál Isten!" , megvan az a lehetőségünk, hogy megelőzzük, illetve visszafordítsuk a testünk normális működését.

Döntsünk úgy, ha elegünk van a "nyüglődésből", igyekezzünk visszatérni a természetes alapanyagokhoz!

Tegyünk egy olyan kísérletet, ami legalább 120 napig tart (ez a sejtmegújulási, vagy vércsere ciklus) a természetest, a jót, az örömöt, jókedvet hozót választjuk!

Itt megnézheted, mi az, amit a természet csodáinak tartok, és teremtsd meg a lehetőségét, hogy fogyasztod!

Hiszen mindegyikben a szeretet maga van benne!