Fontos a belső égető vágy?

2019.06.15

Szia!

Köszönöm, hogy olvasod, hallgatod, nézed, használod a blogjaimat.

A mai bejegyzésem kicsit rendhagyó lesz! Kicsit kísérletezek a videó-bloggal. Készítettem egy rövid videót munkába menet. 

Bízz magadban...
Bízz magadban...

Lényegét tekintve, hogy a megfelelő alapállásba tudd hozni magad, erről beszélek. Lehet, hogy láttál már jobbat is, de most nem a forma tökéletességét helyezem fókuszba, hanem, hogy lásd meg, találd meg, figyeld meg a benned lévő zsenit! Hidd el! Ott van!

A zseni benned van!
A zseni benned van!

Általában nagyon kevés azon emberek száma, aki erről a tényről tudósítanak. Ez most egy ilyen alkalom, hogy tiszta szándékom, hogy ezt tudatosítsam benned. Hogy a zsenialítás a felszínre is kerüljön, ahhoz szükséges a belső égető vágy felfedezése, megtalálása - rátalálása. A kultúránknak köszönhetően, ez sajnos nem is könnyű feladat. Esetlegesen ez a mai bejegyzés is segítségedre lehet.


Nézzük is meg!

Itt találod a videó szövegének leiratát (a képeket azért raktam ide is, mert minden kép többet ér mint ezer szó):


Szia!

Azért készítettem ezt a videót, mert gondolkoztam sokat, hogy mivel is kezdhetnénk.

Gondolat?
Gondolat?
A belső munka 1
A belső munka 1

Arra jöttem rá, hogy legelső pont, hogy legelső pont felül helyezd magad az eddigi paradigmáidon! Álmok-célok -nak hívják más rendszerek. Illetve, most ide felé menve, megyek a munkahelyemre.A belső égető vágynak hívja Napoleon Hill. Azért mondom neked, hogy tudjál róla. Hogy nem véletlen vagyunk itt a Földön. Mert szerintem mindenkinek vannak különleges adottságai képességei, amiket, az a tapasztalat, hogy el nyomunk, a környezetünk hatása alapján. Hallgatunk más emberekre, más emberek véleményére! Elnyomjuk magunkban azt a dolgot, amihez értünk, amit tudunk, amiben a legjobbak vagyunk.

Éppen ezért arra szeretnélek inspirálni!

Hogy keresd meg magadban, vagy hozd létre ezt a belső égető vágyat, hogy ez felszínre hozhasd! Hiszen az univerzumban bőség van! Tágul folyamatosan. Így nem lehet a szűkösség, a hiány gondolkodás, a kicsinyesség a meghatározó!

A belső munka 2
A belső munka 2
A belső munka 3
A belső munka 3

Sajnos ez egy társadalmi jelenség, hogy az irigységet állítják legfőbb értéknek. Ki nem mondatlanul. Mindenhol azt érzem, hogy ott van a háttérben, és hogy legyünk irigyei egymásnak. Holott nem úgy születtünk.Egy kisgyermek (nekem van jócskán, tudod 8 + 1 gyermek), de láttam őket megszületésük utántól, és a kicsi gyerekek nem irigyek! Hozd magadba vissza ezt az érzést. De lehet, hogy már nem emlékszel, de, nem kizárt, hogy neked is vannak gyermekeid, és te is megtapasztaltad. Jó! 

Mint a gyermek
Mint a gyermek

Tehát ez az első dolog, hogy legyen egy belső égető vágyad! Találd meg! Fedezd fel magadban, és hozd felszínre!

Jó, ha ezeket leírod! Nem azért, mert elfelejtetted, hanem, hogy segítsen téged, mert az 50%. Tehát a megvalósulás ötven százalékának az írás az eszköze. Jó!

Tehát igazából egy ilyen rövid kis videó anyagot akartam készíteni! Remélem tetszett! És beszélünk még! Jó!

Helló-helló!Köszönöm, hogy olvasod, hallgatod, nézed és használod ezeket a bejegyzéseket!


Legyen áldott az életed!

Váljon valóra minden álmod, vágyad, elképzelésed!