Gazdagodjunk!

2019.05.31

Szia!

Eben a bejegyzésben a gazdagság a téma.

Ezt a kérdéskört a saját példámon keresztül mutatOM meg. Mint tudod, életemben voltam már több alkalOMmal is úgymond gazdag (pénzügyi értelemben). Viszont egyik alkalOMmal sem volt ez a gazdagság tartós. Most kicsit távolabbról nézve, rá kellett jönnöm az okára. És ez az ok egyszerű is és összetett is. A pénzzel kapcsolatos alapelveket nem alkalmaztam. "Homokra építettem a váram" - a mondással élve.

Ősi és misztikus
Ősi és misztikus

Mindez, nem azért, mert nem tudtam a pénzügyi szabályokról, törvényszerűségekről. Ezeknek az információknak a birtokában voltam, és hellyel-közzel alkalmaztam is. Viszont most értettem meg összefüggéseket, melyeket most megosztok veled.

Világosodik a kép, azaz az ösvény
Világosodik a kép, azaz az ösvény
Kozmikus tudás
Kozmikus tudás

Az utam során jutottam el oda, hogy kezdem megérteni, megközelíteni, hogy minden energia. A pénz is. Ez az energia ott van mindenhol. Benned, és körülötted. Mindenhol! Hogy erre az energiára milyen érzelmekkel gondolsz. Hogy, milyen érzelmek kavarognak most benned, az fogja meghatározni, hogyan fog áramlani, majd megvalósulni (jelen esetben a pénz). Ha az alaphangulatodat a negatív érzelmek határozzák meg, mint például az irigység, a harag, a frusztráció, ez az energia is negatív színezetet vesz fel, és természetes következménye a negatív eredmény. Ha ezen változtatni szeretnél, és azt szeretnéd, hogy pozitív eredmény szülessen, először rá kell hangolódni. Az öröm, a szeretet, a hála, a szabadság érzését kell MAGadban kialakítani. Hiszen a gazdagság, amire vágysz, már létezik. Azt a Teremtő erő - energia már létrehozta veled együtt, és törekszik feléd. Ehhez viszont a szívedre  szükséges hallgatnod és nem az elmédre. Hiszen, hogy eddig nem vált valóra, már megtapasztalhattad. Emlékszel, a kialakult kultúránk hatására, eddig a "buta"fejünket használtuk, és az eredményét a saját bőrödön érzékelheted. Ez nem az az ösvény, amin folytatnod kellene tovább az utad! Most gondolj az ősi információkra, melyekkel már rendelkezel, lehet, hogy ez egy kicsit meglepő, de ezt találjuk a népmeséinkben .  Az őseink rendelkeztek ezzel a tudással! Hogy a mi fiatalabb generációnknak nincs birtokában, ez nem igaz, csak a figyelmünk nincs ráirányítva. Ne érts félre! Az agyunk kiváló szervünk, és arra kellene használnunk, amire valójában való. Feladatok megoldására. Hogy egyszerűen érzékeltessem: például, keresztrejtvények megoldására. Sarkított példa: ugye te is bolondnak tartod, aki mondjuk, a fülével szeretne táplálkozni, vagy a lába szárával. De a gazdagság, az nem egy feladat! Az egy érzés! És ezt a szívünkkel hozzuk össze - létre. Az érzések hullámok! Nem lehet őket tapintani, látni, hallani. szagolni, ízlelni. A szívünkkel vagyunk képesek érzékelni az érzéseinket. És ezekkel az érzésekkel teremtjük meg a valóságot. - Remélem, elég érthető volt - voltam! Remélem átment a lényeg!

Virágünnep - a gazdag élet
Virágünnep - a gazdag élet

Itt jegyezném meg! Gazdagnak nevezem azt a személyt, akinek van kiről, miről gondoskodni, van kit - mit gondozni (párkapcsolat, barátok, szülők, nagyszülők, állatok, virágok kert, és így tovább), meglátja, meghallja a szépet, a jót, a felemelőt. Nem ér rá kritizálni, hibákat mutogatni, mert saját MAGa nemesítésén, pallérozásán dolgozik, hogy többet, jobbat, jobban tudjon adni a környezetének. Mint Teréz anya, vagy éppen Michelangelo. Szívesen adnak bárkinek. Hiszen van. Bőven. Gazdagon. Mint a levegő. Nem sajnálják senkitől. Tehát az olvasatOMban a gazdagság pénzben nem mérhető! A pénz melléktermékként jelentkezik, de nem szükségszerű! Nem fakadhat szűkösségből!

A kardot nekünk kell kihúzni
A kardot nekünk kell kihúzni
És mi szőjük életünk képét
És mi szőjük életünk képét

Vagyont, bővelkedést, anyagi gazdagságot a legtöbbünknek csak apránként célszerű teremteni! Ebben a folyamatban felnövünk a feladathoz. Az egyösszegű nagy vagyon képes megbolondítani az embert. "Megrészegíteni". Biztos vagyok benne, hogy rengeteg példát tudsz te is ezzel kapcsolatban. Az igazság az, hogy nem vagyunk felkészülve a vagyon ápolására, gyarapítására. A legtöbbünk esetében nem rendelkezünk rendes elképzeléssel sem. Maximum annyi, hogy ezt venném meg, meg azt, meg amazt. A pénz elköltésével vagyunk elfoglalva. A legtöbben a teremtésére nem is gondolnak. 100 emberből talán, ha van, 5-nek van terve a többszörözését tekintve. Pénzügyi intelligenciát az általános képzési rendszerben nem tanítanak, a szüleinktől, pedig sajnos, szintén nem tudjuk elsajátítani, hiszen ők sem rendelkeznek, vagy rendelkeztek vele. Itt az ideje, hogy kicsit másképp nézzünk a pénzre! Nézzünk is egy példát erre! A dollár milliárdos, aki a nulláról indult. És ha komoly szándékodban áll, hogy az eddigi tapasztalataidat megváltoztasd, hogy a valóságod egy folyamatos pénzügyi növekedés is jellemezze, vedd észre a lehetőséget! És ha bizonytalannak érzed MAGad, mindenképpen olyan embert kérdezz, aki rendelkezik pénzügyi növekedéssel! Neki birtokában van a tudás, és szívesen segít. Nem javaslOM, hogy azt a hibát elkövesd, amit az átlagember, hogy a környezetét kérdezi, és természetes, hogy a megfelelő információ hiányában, ezzel egyenértékű választ kap.

Nézzünk egy konkrét esetet: 

Tegyük fel, holnap, valamilyen érthetetlen m módon megjelenik 200 millió Ft az életedben. Mit kezdenél? Mire fordítanád? Jó eséllyel 50 milliót sem tudnál hirtelen elkölteni! Mi lenne a többivel?

  • bankba tennéd?
  • lekötnéd?
  • vállalkozást indítanál?
  • utaznál?
  • tanulnál, képeznéd magad?
  • és, amire eddig nem is gondoltunk...?

A lényeg, hogy már tudod, a döntéseidben a szívedre hallgass, és ne  az agyadra!

Hogy kire, vagy mire hallgassak?
Hogy kire, vagy mire hallgassak?

A lényeg, hogy ne kapkodd el!


Nézzünk egy módszert, ami sok embernél bevált!

Érvelj!
Érvelj!

Vegyél elő egy üres lapot! Fogalmazd meg a kérdést! Mondjuk, legyen a példa ez a maradék 150 mFt. Tehát legyen az a kérdés, hogy: Rendelkezem ennyi pénzzel, milyen vállalkozás indítása jöhet szóba?, vagy: Milyen lekötési formákat választanék?

Hosszában felezd el, a jobb oszlop tetejére írd, hogy mi szól mellette, a bal oszlop tetejére, hogy ellene, és kezdd el kitölteni! Írd oda az érveidet! Játssz el a gondolattal-gondolatokkal, válaszokkal, amik jönnek!

Ha nem tudod vagy, bizonytalankodsz, járj utána! Itt a lehetőség az agyad használatára! Igazi megoldandó feladat

És itt egy olyan megoldás- lehetőség, hogyha a családodban van kávéfogyasztás, és fontos az egészség is, ez hogyan tudja neked előteremteni a példában szereplő 200 mFt-ot:


Fogadd elismerésem!
Fogadd elismerésem!

Akárhogy döntöttél most, mindegyik esetben gratulálok! 

Olyan dolgot tettél, amit a legtöbben másra hárítanak.


Fogadd köszönetemet, hogy időt szántál erre az írásra, és őszintén remélem haszonnal olvastad!

Legyen áldott az életed!

Váljanak valóra álmaid, vágyaid, elképzeléseid!