Gyémántmező

2018.05.30

Ma egy igen tanulságos történetet szeretnék megosztani veled! Elképzelhető, hogy már találkoztál ezzel a storyval. Tudod a valós tudás - az ismétlés, az ismétlés és az ismétlés.

Először Brian Tracytól hallottam, és igazi, őszinte örömmel vettem. Megnyugtatott a tudat, hogy valós értékekkel rendelkezem én is. Remélem, hogy hasznos gondolatokat és érzéseket kelt benned!

Gyémántmező
Gyémántmező

Ime a történet:

"A gyémántmező elmélet egy öreg farmerről szóló történetből ered. Elment gyémántot kutatni Afrikába. Eladta a farmját, vette a cókmókját, elment gyémántot kutatni. Elfogyott a pénze, és végül meghalt szegényen és magányosan. Ezalatt otthon, a régi farmján az új tulajdonos rátalált a világ legnagyobb gyémántjaira. A gyémántmező elmélet arra tanít bennünket, hogy a lábunk alatt, pont most, szinte mindenesetben megtaláljuk, amit keresünk. Pont most. Elrejtve a saját adottságainkban, képességeinkben, tapasztalásainkban, bölcsességünkben, tudásunkban, szorgalmunkban, családunkban, kapcsolatainkban, valahol itt és most a saját lábunk alatt. Itt van a lehetőség, amit keresünk. Nem kell elmennünk a világ végére, nem kell másik városba költöznünk, nem kell megváltoznunk, csak fel kell tárnunk a saját gyémántmezőnket. De az az érdekes, hogy a gyémántok nem látszanak gyémántoknak nyers állapotukban. A gyémántok vagy a lehetőségek mindig a kemény munka álruhájában kerülnek elénk. Annak, hogy az emberek mindig másutt keresik őket, az az oka, hogy mindig a kemény munka álruhájában kerülnek elénk. És sok munka és erőfeszítés kell ahhoz, hogy napvilágra kerüljenek. Tehát nézzünk a lábunk alá, hogy megtaláljuk a gyémántmezőt! Keressük meg, hogy milyen területen vannak kiemelkedő adottságaink! Ez nagyon fontos a célok kitűzése terén.

Belső értékeink
Belső értékeink

A kiemelkedő adottságok elve egyszerű dolgot takar. Arról van itt szó, hogy minden ember rendelkezik adottságokkal, amelyek eltérnek az átlagostól. Ezek az átlagos adottságok. Jobbak vagyunk a főzésben, rosszabbak a matematikában. Jobbak a kommunikálásban, rosszabbak az eladásban. Jobbak a beszédben, rosszabbak a történelemben és a többi. Mindannyiunknak vannak adottságai, de az is kiderül, hogy vannak bizonyos adottságaink, amelyek messze kiemelkednek az átlagostól. Minden egyes emberben megvan a kiemelkedő adottságok területe. És ezen a területen kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani, ha rátalál. Minden egyes ember - mint már említettem - zseniális egy bizonyos területen. És a felnőttkorban ez az egyik legfontosabb feladatunk, hogy megtaláljuk ezt a területet. És szívünkkel-lelkünkkel arra törekedjünk, hogy tényleg tökéletessé váljunk ezen a területen, ahol különleges adottságokkal rendelkezünk. " (Táncos Lívia - Siker útja)

Csiszolatlan gyémánt
Csiszolatlan gyémánt

Itt az ideje, hogy felfedezd, a saját gyémántmeződ kellős közepén állsz! Ne akarj folyamatosan másoknak megfelelni, mert a benned lévő zseni elvész. A saját jóságodat meg tudod találni, ha figyelsz az érzéseidre. Ésszel nem megy.

Mindazonáltal, előny, ha találsz mentort magadnak, aki tud segíteni, hogy képes legyél felszínre hozni azt, amiben igazán jó vagy. Aki segít a benned lévő gyémántot kicsiszolni.  Amikor ezt teszed, ne kapkodj! Ez nem egy sürgős dolog, ez fontos.

Ha nem áll rendelkezésedre olyan személy, aki képes, a számodra jó irány felkutatásához, akár kereshetsz itt, a csapatunkban. Én is ezek az emberek közt találtam meg. Tudok benne segíteni!

Az a tény, hogy mellette jövedelmed is termelődik, cseppet se zavarjon! 

Az eredmény - az igazi érték, ami benned van
Az eredmény - az igazi érték, ami benned van