Hogyan lehet a részünk a teremtés? CA FACTORY WOW

2018.09.02

Szia!

Azért írom a mai blog bejegyzésem, hogy tudósítsalak, új szintet hozunk be az online üzletépítés világába. A magyarországi DXN vezetése az aktív leendő vezetőivel egy óriási Mesterelme Csoportot hozott létre a tegnapi nap folyamán.

CA Factory WOW konferencia
CA Factory WOW konferencia

Őszinte hálámat szeretném kifejezni mindenkinek, aki hozzásegített, hogy részese lehettem ennek az eseménynek (természetesen a háttérre is gondolok - család). Szeretném megosztani veled is, hogy lásd, hogyan lehet nagy dolgokat megteremteni.

Mint minden, ami az életünk részévé vált, minden egy gondolat volt valaki fejében. A nagy átlag, akkor ezt általában elutasította, kinevette.

Tudod a Föld lapos, és ha a végéhez érünk, leesünk. Egy dróton keresztül, vagy drót nélkül, nem lehet beszélni a világ egy másik pontján lévő emberrel. Ha 25 km/h sebességgel, vagy többel száguldozunk, akkor visszafordíthatatlan szervi károsodást okozunk magunknak.

CA Factory WOW szülőatyja - Kocsó László
CA Factory WOW szülőatyja - Kocsó László

Mindez természetesen nem igaz. Viszont az akkori emberek ezekkel a paradigmákkal, eszmékkel voltak. Egy olyan óriási dolog van születőben itt a magyarországi DXN vezetésében az Online Marketing - az Online Networking területén, Offline megtámogatva, ami meghatározó eszköz lesz az egész világon. Ennek a teremtésnek voltunk a tegnapi nap úgy érzem aktív részesei. Nagyon is jó érzés, egy olyan közösséghez tartozni, akik szeretnék elsősorban a környezetük életét jobbá, szebbé, egészségesebbé, jövedelmezőbbé, gazdagabbá tenni. Megemlítem Kocsó Lászlót, aki az egész gondolat szellemi atyja, olyan irányt mutatott tegnap, amelytől a "szám tátva maradt". Teljes mértékben elnyerte a tetszésem, és úgy láttam a csapatnak is.

Kocsó László Nagy Julcsinak dedikál
Kocsó László Nagy Julcsinak dedikál

Összegzésképpen, élj nyitott szemmel, és figyelj! A gondolat elindult a megvalósulás útján! Megvan a terv, és az eszköz formálódik. A CA Factory power of WOW nem sok idő múlva kilép a nyilvánosság elé, és bizonyít!

A nap folyamán készített képekből, készítettem egy rövid kis videót a CA FACTORY power of WOW születéséről:

Ne légy rest, ha szeretnéd te is, ha az életed igazi áloméletté váljon, keresd az infót! Kérdezd azokat, akik a megfelelő tudással rendelkeznek!

És végezetül Pierre Cienter Curie gondolatával zárnám a mai bejegyzésem

"Értenünk kell ahhoz, hogy életünkből álmot, álmainkból valóságot csináljunk!"

A blog szerzője a CA Factory konferencián
A blog szerzője a CA Factory konferencián