Jó energiaszint!

2020.02.22

Őszinte örömmel üdvözöllek, kedves blogolvasó!

Isten hozott!

Ideje beszélnünk az energiáról, ami mindenhol ott van. Ott van benned és mindenhol körülötted.

Hogy fontosnak tartom, ennek az oka, azaz ok - a, azaz ok - os, röviden okos gondolat (ugye észrevehető a magyar nyelv "kozmikus" csodája!), hogy mára a vezető tudományág a quantum elmélet gyakorlatilag is felismerte ezt. Például matematikai képlettel is leírható. De nem szeretnélek elvont matematikai ismeretekkel untatni. Inkább nézzünk megállapítást!


Kristályház - a föld
Kristályház - a föld
 • A világegyetem folyamatosan tágul.
 • A vákuum, azaz a világűr nem üres.
 • Az anyag is energia, aminek a hullámhossza alacsonyabb.(Az egyik pillanatban hullám, a másikban részecske.)
 • A látható világ, csupán a világmindenség 4%-a, a többi a sötét anyag, és a sötét energia. (Azért nevezik sötétnek, mivel a fény spektrumán kívül helyezkedik el, és ezért számunkra nem látható.)
 • A gondolat is energia. (Mérhető energia.) És áthatol mindenen.

Ma arra szeretném irányítani a figyelmünket, azt szeretném megmutatni, hogy a stressz minden jó és tiszta dolgot megöl! A stressz mérgezett gondolatból fakad, rossz közérzetet, hibás döntéseket, és ebből következően kimondottan hátráltató cselekedeteket eredményez. Mint az örvény lehúzza az energiaszintünk. Mint amikor a kádban kihúzod a dugót. Márpedig az immunrendszerünk is energia, ráadásul koherens, azaz rendezett energia. Ha ettől megfosztjuk magunk a félelmeink által, az a valóság valósul meg, amit nem akarunk.

Tehát azt tartsuk a fókuszban, amit akarunk! Az elménk nem érti azt, hogy ne! Az a szándék, gondolat, például, hogy ne legyünk betegek, azaz ne legyek beteg, abból az elménk tudatalatti része csak azt érti, hogy legyek beteg. A ne a félelemből adódik, és mint láttuk, azt az eredményt kapjuk, amit nem akarunk.

Most nézzük meg a teremtés folyamatát, ami mindannyiunk birtokában van!

A tiszta szándék - a gondolat - az érzelem - és a cselekvés.

  Ha stresszelünk, akkor az energiaszintünk alacsony, akkor jelentkeznek a negatív érzelmek: félelem, harag, düh, és így tovább

  .

  Miért is alacsony az energiaszintünk?

  kevés energia
  kevés energia

  Mert a szervezetünk, nem kapja meg, vagy csak csekély mértékben a számára koherens energiát (rendezett energiát), az információt, ebből következően az immunrendszer legyengül, és nem tudja ellátni a feladatát. Nem is csoda, hiszen a legtöbb esetben a táplálékunk rendezetlen, azaz inkoherens információval - energiával rendelkezik. Ez pedig a "mindenből azonnali hasznot húzni" alapállásból ered. Ez a kicsinyes gondolkozásban, a szűklátókörűségben, azaz a "túlélő üzemmódban" fejeződik ki.

  Hogy miért ez valósul meg?

  A nyugati táplálkozási modellben is nem a mindenre odafigyelés a meghatározó, hanem cégek, vállalkozások árbevétele, azaz az olcsón venni - drágán adni, azaz a profit jelentkezése. Például, ha bizonyos élelmiszereket nem adhatnak drágábban, akkor megkeresik az olcsóbb beszerzést, és mint tudjuk "olcsó húsnak híg a leve" elv érvényesül. A terményeket és a környezetüket vegyszerezik, genetikailag módosítják a magasabb terméshozam érdekében. Az élelmiszeriparban adalékanyagokkal dúsítják, ilyenek az ízfokozók, az ételszínezékek, a tartósítószerek és így tovább. Azaz "javítják fel". És mindezt a koherens energiaszint szenvedi meg. Illetve nincs, vagy csak kevés a hasznos információ.

  Mit is tehetünk? Hogyan is lehetséges az egész-ség, a teljes-ség megtartása, vagy visszaállítása?

  Talán a legfontosabb, az elegendő mennyiségű víz fogyasztása!

  A felnőtt emberek szervezetének 70%-át a víz teszi ki. - H₂O!!! - Nem a szörp, a tea, az üdítő, a kávé! - Testsúly és testmagasságot tekintve 2-3,5 liter naponta. Ha nem iszunk meg ennyit, saját magunknak okozunk kárt! Tudatosan irányítani kell a figyelmünket erre a kérdésre!

  Ide kapcsolódik, hogy kétségtelen tény, hogy az egyik legalapvetőbb elem, mely az embert a Földdel összeköti, az a víz. Dr. Emoto korszakalkotó felfedezése segítségével most lehetőségünk van új, megdöbbentő ismeretekre szert tenni az élet egyik legfontosabb alkotóelemével kapcsolatban.

  Dr. Masaru Emoto - A Víz Rejtett Titkai 


  Következő lépésként, hogy rendelkezzünk azokkal a szerves molekulákkal: egészséges működéséhez szükséges tápanyagokkal, azaz enzimekkel, rostokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel, ásványi anyagokkal, amelyek az alapjait szolgálják a szervezetünknek. Azaz a teljes értékű tápanyagokkal. A hús, a hal és a tojás fogyasztása alárendelt szerepet játszik. Naponta minimum 50 deka nyers zöldségre, gyümölcsre, ezen kívül teljes kiőrlésű gabonafélékre, és a gombák.

  Tartsuk kiemelkedő fontosságúnak a teljes értékű élelmiszereket a napi vízfogyasztás mellett!

  Ide kapcsolódik Partl Viktória, Jakab István beszélgetése: 

  Egészségünk elsőszámú ellensége a táplálkozásunk


  Itt jegyezném meg, hogy a ganoderma és a spirulina is teljes értékű élelmiszer. Ez a tény sajnos nagyon csekély mértékben került be a köztudatba. Mintha az átlagembernek teljesen mindegy lenne, hogy szemetet, vagy értéket vesz magához.

  És záró gondolatként - videóként fordítsuk figyelmünket Dr Lim, a DXN a Ganoderma vállalat alapítója mit közvetít felénk, vagyis mit mutat nekünk!

  Dr Lim: A ganoderma és a spirulina magyar szinkronnal  Itt most az a dolgom, hogy segítsek abban, hogy az ősi, vagy másképp keleti táplálkozás előnyeire felhívjam a figyelmet, és biztosítsam a lehetőséget, hogy könnyen hozzá is juthassunk! Íly módon is koherens, azaz rendezett energiával és információval töltsük fel a lényünk anyagi, fizikai megnyilvánulását.

  Itt tudsz még hasznos információt szerezni:
  Fogadd őszinte hálám, hogy olvasod az írásaimat!

  Legyen áldott az életed! Váljon valóra minden álmod, vágyad, elképzelésed!