Online Networking

2018.03.02

Nem tudom mennyi az ismereted a sokak számára "nem működő" ML M-ről. A közvélemény azt tudja, hogy pár ember számára nagyon jól megy, viszont az átlagembernek nem sikerül. Ez szerintem is így van. Sőt! Az összes szakma; az orvoslás nem az átlagembernek működik, a villanyszerelés sem az átlagembernek működik, egy cég vezetőjének lenni, az sem működik az átlagembernek. Sikeres tanárnak - tanítónak lenni, ezt szintén nem csinálja meg az átlagember, és sorolhatnám.

Sajnos, vagy "Hála Istennek" így működünk, ami megy az egyik embernek, a másik ember számára nem megy. És ez így van jól. Nem vagyunk egyformák, és nem is kell egyformának lennünk. Ez egy csoda, hogy minden ember sajátos. Mindenki más, és megismételhetetlen. Nagyon jól ki tudjuk egészíteni egymást.

Viszont, mindenki vásárol. Mindenki fogyaszt, hogy magát fenn tudja tartani. Az, hogy hogyan vásárol, az mindenkinek az értékrendjétől függ. Én fontosnak tartom, ahogy sokan, hogy kedvezménnyel vásároljak, éppen ezért vannak törzsvásárlói kártyáim. Ezt a gondolatot használjuk az Online Networkingben is, az MLM mintájára. Hogy lehet kedvezménnyel vásárolni minőségi termékeket. Sőt, ha elég nagy forgalom jön létre, elég nagy a fogyasztói hálózat, a forgalmazó cég fizet érte.

Engem vonzott az Online Marketing, és az MLM. Viszont nem akartam kockáztatni. Nem akartam pénz veszteni. Volt már pár kísérletem az ML M-ben, nem akartam azon módon befektetni. Sokba került, és ezt még egyszer nem akartam. De mindig nyitott voltam az újra, mindig kerestem a lehetőséget, és itt az Online Networkingben látom. Nem kell az ismerőseim előtt lejáratnom magam, nem kell tukmálnom, hanem otthonról, akár egy laptoppal lehet működtetni, és folyamatosan fejlődni. Nincs veszteni valóm, nem kell kockáztatnom semmit, és minőségi termékekkel kényeztethetem magam.

Szeretem csinálni, és lelkes vagyok, hogy szépen lassan függetlenné válhatok. Van egy olyan pozitív jövőképem, ami eredményezni képes, hogy azzal foglalkozzak, amit szeretek, amiben fejlődni szeretnék. Ehhez az Online Networkig egy szuper eszköz.

Ha most olvasod még ezt az anyagot, itt van még egy fontos üzenet, ami változtathat az irányon: Az Online Networking eddig is működött nélküled is. Folyamatosan fejlődik mindenki, akinek van célja, és tesz érte. Természetesen nem lebeszélni akarlak, hanem felébreszteni! Ez az az üzletág, ami talán a legdinamikusabban fejlődik, és érdemes lenne a tényeket fogadni el, és nem azok véleményét, akik nem igazán kompetensek. Érdemes azok tapasztalatait elfogadni, akik ebből élnek, és nem magas életszinvonalat alakítottak ki ennak az eszköznek a használatával!... Vagy tapasztald meg te is az áldásait a saját bőrödön.

Itt tud neked is dolgozni: 

Minden felmerülő kérdésedre megtaláljuk a választ, a megoldást!