Valósítsuk meg igazi énünket!

2019.02.24

Szia!

Őszinte köszönettel tartozom, hogy olvasod a bejegyzéseimet, és remélem, hasznosnak találod őket. Bízom benne, hogy a leirt tapasztalatokat, elgondolásokat, észleléseket tudod alkalmazni az életed különböző vonatkozásaiban!


Tiszta szándékom ezekkel az írásokkal az, hogy a te életedbe is beleszövődjön az egészség, a bőség és a boldogság harmóniája! Az viszont természetes dolog, hogy ezek a változások nem azonnali eredményeket fognak hozni, hiszen a megérés törvénye itt is működik. Ez a vastörvény, vagy itt nyugaton a vetés-aratás törvényeként, míg keleten a karma törvényeként ismert. A mai alkalommal szeretnék egy rövid kis összefoglalót tartani! Az utóbbi időben az általam közvetített csatornán a fenti egyensúly alapjaira világítottam rá. Lehet, hogy nem a legtökéletesebb módon, és kiegészítésre szorulnak, pont ezért hívtalak, hogy gondolkodjunk együtt!


Csak azzá válhatsz, ami benned van!
Csak azzá válhatsz, ami benned van!

Mint tapasztaltad: Itt az egészségről - 


egészség
egészség


itt a bőség megteremtéséről -


bőség
bőség


és a boldogság valósággá tevéséről -


boldogság
boldogság

Javaslom olvasd át őket ismét, rakd össze magadban, és ha esetleges segítség, vagy inkább iránymutatásra lenne szükséged, nyugodtan kommenteld! Amint lehet válaszolok!
A blogjaimban nem törekszem arra, hogy megmondjam a tutit! Távol álljon tőlem, hogy valamilyen magasabb hatalomnak, vagy okosabbnak tűnjek! Szándékom csupán abban áll, hogy a világunk spirituális vezetőitől olvasott, hallgatott, átvett gondolatokat, érzéseket és viselkedés mintákat összegeztem, és mint egy csatorna kiáramoltatom, hogy számodra is elérhetőkké váljanak. Ők: Ekhardt Tolle, Dr Wayne Dyer és a Dalai Láma. Ők már megteremtették magukban ezt a harmóniát, és ők sem akarják megtartani magukénak ezt a tudást. Biztos vagyok benne, hogy örömüket szolgálja, ha egyre több ember élheti át, tapasztalhatja meg, válik a valóságává! Tehát ezeket az írásaimat tekintsd kis üzeneteknek, amik az életed jobbítását, a fejlődésedet segíthetik. Ma nem írok új anyagot. Ma arra szeretnélek ösztönözni, hogy az utóbbi időben készült anyagokat újra átolvasnád, átgondolnád, értelmeznéd! Eltöprengenél azon, megkeresnéd magadban, hogy hogyan tudnád a saját helyzetedre, életkörülményeidre alkalmazni, hogy alapot készíthessünk egy "új", olyan életnek, amelyet mindig is élni szerettél volna!

Dóri Peti
Dóri Peti


Legyen áldott az életed! 

Váljanak valóra álmaid, vágyaid elképzeléseid!

Útmutató
Útmutató

Gyere mutatom az utat!