Mások tapasztalatai 

Bostos Zoli
Bostos Zoli

Bojtos Zoltán (53), St. Pölten, Ausztria

"2011 óta fogyasztok DXN kávékat. Mindet kipróbáltam már, amit Európában kapni lehet, sőt olyat is, amit nem. A kedvenc kávém is ilyen sajnos, ezen a földrészen beszerezhetetlen. Ő a Lingzhi Coffee 3 in 1 Lite névre hallgat. Hasonló a "sima" 3 az 1-ben kávéhoz, csak mintha a kávé markánsabban meg lenne pörkölve. Imádom.

Az első, amit én is észrevettem, hogy nagyságrendekkel jobban frissít, és a napi alvásszükségletemet is csökkentette. Az elbeszélések szerint mások is ezt veszik észre először. Én talán eléggé furán fogyasztom a kávét. Este bekészítek egy fél literes nagyszájú műanyag palackba egy 3 az 1-bent és egy Cream Coffee-t, fél liter rizstejjel összerázom, hogy a kávé feloldódjon, és beteszem a hűtőszekrénybe. Másnap aztán magammal viszem a munkába, és a nap folyamán beosztom. Időnként iszok belőle, amikor szükségem van egy korty örömre. ☺ Véleményem szerint igazi élvezeti cikk, annak ellenére, hogy az első kóstoló előtt meg voltam győződve róla, hogy pocsék íze lesz, hiszen gombás kávéról még az öregapám sem hallott."

Ha szivesen tennél próbát, és elnyeri az izlésed. Avagy már ismered és fogyasztanád te is törzsvásárlói áron:


Farkas Anikó
Farkas Anikó

Farkas Anikó (45), Szada


"A kedvenc kávémmal való kapcsolatom kb. 7 évvel ezelőtt kezdődött.


Reggel az akkori legkedvesebb, méretes bögrémből fogyasztottam el egy egész tasaknyit.

Aznap is minden ugyanúgy zajlott, mint máskor: a kedvenc fotelemben ülve ittam meg ezt a kávét, miközben gyönyörködtem a kilátásban, hangolódtam a napi teendőkre.

Mégis, valami örökre megváltozott.

Este rádöbbentem, hogy egész nap eszembe sem jutott újabb adag kávét készíteni - miközben már évek óta kávéfüggő:) voltam (napi 4-6 bögre).

Tisztában voltam azzal, hogy ha víz helyett is kávét iszom, azt előbb vagy utóbb megérzem. Nemcsak a dehidratáltság, hanem a cukor miatt is.

Így nagyon örültem, hogy a DXN 3in1 kávéjával kiválthattam a másikat.

Kezdetben napi 2-3 tasakkal is elfogyott. Ma már - miután helyreállt a szervezetem működése és már nem kívántam annyit sem kávéból, sem cukorból - előfordul, hogy 2 napra szétosztok egyet.

Jól érzem magam a bőrömben, tartom a súlyom, semmilyen szintentartó vagy javító gyógyszert nem szedek, az influenzát is csak hírből ismerem.

Továbbra sem öregszem, csak az éveim száma növekszik.

A minap sem hitték el, hogy mennyi az annyi, az általános vélemény szerint 10 évet letagadhatok. Kell ennél több egy nőnek?

A titok a napi 2-3 kávéban is rejlik.

Egy reggel, mindent megelőzve, a napot nyugodtan indítva.

Egy 10 óra tájban, amellyel az első intenzív pár órai munka után nyugtázzuk, ma is elértünk valamit.

Aztán egy harmadik délután, valamikor 4-6 óra körül, amolyan napi lezárásként és az est megalapozásául. Mindig megadva a módját. Csak a forró víz, az instant DXN 3in1 kávé a kedvenc bögrémben. Meg én. Mert a legjobbat érdemlem. Van, hogy naponta többször is."


Ide helyezheted a címet

Itt add meg az alcímet

Farkas Corina és Rónai Balázs
Farkas Corina és Rónai Balázs

Farkas Corinna és Rónai Balázs, Keszthely 

"Korábban nem voltam nagy kávéfogyasztó, mivel azt gondoltam, hogy a hagyományos kávé egy meglehetősen egészségtelen élvezeti cikk, sőt többször rosszul is lettem tőle, felpörgetett, aztán pedig annál kimerültebbnek éreztem magam.

De teljesen más volt a helyzet a ganodermás kávéval. Ahogy elkezdtem fogyasztani már egy-két nap múlva éreztem a pozitív hatásokat, sokkal energikusabb lettem, az alvás időmet ugyan nem csökkentette le, hiszen az eddig is nagyon kevés volt a 4 gyerkőc mellett, viszont a kávé hatására egész nap frissnek és energikusnak kezdtem magam érezni.

A gyerekekkel is megkóstoltattam a DXN ganodermás kakaót, aminek nagyon megszerették az ízét. Folyamatosan szedjük a spirulinát is, ami tényleg egy ZÖLD VITAMINBOMBA CSODA (az ára meg kedvezőbb, mint a gyógyszertárakban kapható szintetikus vitaminoké). Azóta is nagyon ritkán betegek. Érdekes, hogy a gyerekeknek mindig is bejött a spirulina íze. Nem lenyelik vízzel, mint mi felnőttek, hanem szétrágják és nagyon is finomnak tartják.

Férjem, Balázs 150-160-as vérnyomása a rendszeres kávé fogyasztás mellett pár hónap alatt stabilan 120-ra csökkent. Korábban komoly probléma volt az egész családjában a magas vérnyomás.

A szappannal kapcsolatban pedig elmondhatom, hogy a szülés után az arcomon keletkezett májfoltokat egyszerűen eltűntette. Mivel csak pálmaolajat és ganodermát tartalmaz, ezért kitűnő arcápoló és ránctalanító. Tisztítás után, krémként visszakenem az arcra. Sok nagyon drága terméket próbáltam már ki életem során, de ez a szappan elképesztően jó érzés, ahogy stabilizálja az arcbőrt és nem elhanyagolható módon meg is fiatalítja. Az ára pedig, hát töredéke a boltban kapható exkluzív bőrápoló krémeknek!

Pár éve elkezdődött egy nem túl súlyos epe probléma nálam. Folyamatos fájdalmat éreztem az epe és máj környékén. Bizonyos ételek pedig enyhe görcsöt is okoztak. Ekkor döntöttem el, hogy a ganodermát nem csak kávé, hanem kapszula formájában is fogom fogyasztani. Továbbá ezen felül még az oroszlánsörény gomba tablettát is elkezdtem szedni. 1-2 hét alatt teljesen megszűntek a panaszok, és azóta is nagyon jól vagyok, egyszer sem görcsölt vagy fájt az epém azóta.

Összefoglalva: 8 éve fogyasztom a DXN ganodermás kávéit. A kedvencem a 3 in 1-ben. Naponta 3-4-szer iszom. Van, amikor többször is, mert annyira szeretem az ízét. Spirulinából napi 4 szemet, RG-GL kapszulából 1-1 vagy 2-2 szemet, oroszlánsörény gomba tablettából pedig 2 szemet. Igyekszem Morinzhit is inni minden nap. Imádom a gyümölcsös ízét. Lassan 50 felé közeledünk, de azt kell mondjam, hogy kicsattanunk az energiától párommal együtt és semmilyen komolyabb egészségügyi problémánk nincsen. Persze a DXN termékek mellett sokat mozgunk, és megrögzött pozitív gondolkodók is vagyunk!"


Faragóné Keserű Judit
Faragóné Keserű Judit

Faragóné Keserű Judit (36), Kecskemét 

Kecskemét

"29 éves koromig egyáltalán nem kávéztam, nem szerettem a hagyományos, főzött kávé ízét. 2 kicsi gyerek mellett azonban alig volt energiám, a kevés szabadidőm sem tudtam a fáradtság miatt jól kihasználni. Ekkor találtam rá a DXN kávéra, melynek íze azonnal megfogott és egyből sok energiát adott.

Azóta is minden reggel iszom egy csészével, de késő estig érzem a hatását. Amit már az elején megtapasztaltam, hogy emésztést javító hatású, segített az ideális testsúlyom elérésében, majd megtartásában. Nagyon jól és mélyen alszom, és reggel kipihenten ébredek.


Nagy Julianna, Pécs 

"A nevem Nagy Julianna, Pécs városában lakom, és bizony már hosszú évtizedek óta iszom kávét, legalább 40-42 éve.

Bizony az utóbbi jó pár évben rengeteget égett, fájt a gyomrom, évente kellett gyomortükrözésre járnom.

Megállapították, hogy refluxom van, jobb, ha elhagyom a kávézást! Ez bizony" nehéz dió", ugyanis évtizedek óta reggel kávéval kezdem a napom, mint rajtam kívül még annyian.

De mégis döntenem kellett, vagy kávézok és szenvedek, vagy nincs többé kávé! Döntöttem, nem kávézom.

Oké, egy hét sem kellett és már az interneten kutakodtam olyan kávé után, ami talán megfelelhet nekem, így akadtam rá egy kedves hölgy oldalára. Volt ott telefonszám is, amit felhívtam, és kedvesen tájékoztattak, megbeszéltük, hogy átgondolom és jelentkezek. Bevallom egy kicsit hezitáltam, sokallottam a kávé árát, de mint tudjuk kávé nélkül nem élet az élet. Döntöttem, fontosabb az egészségem! Kipróbálom!

Egyből be is regisztráltam, hogy már az első doboz kávét olcsóbban vásárolhassam meg, és rendeltem egy doboz kávét.

Elkezdtem inni a Lingzhi Black kávémat, és kiderült, hogy nem drága, mert az egészség mindennél fontosabb. Nem égett a gyomrom, és azóta sincs baj. Abbahagyhattam a savlekötő gyógyszerek szedését. Megérte, nekem biztosan.

Azóta is ezt a kávét iszom, általában reggel, hajnalban, két részletben 1 tasakkal. Forró vízzel készítem, semmi mást nem teszek bele, csak egy pár csepp édesítőt.

Jó szívvel ajánlom ezt a ganoderma gyógygombás kávét mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd, mint ami nekem volt, mert, ahogy megírtam, nekem a gyomorégés már a múlt!"


Dormán György
Dormán György

Dormán György (44), Kecskemét 

"2016. májusa óta fogyasztom a DXN ganodermás kávéit.

Meglepő módon, körülbelül 1-2 hónap elteltével normalizálta a vérnyomásom, ami korábban magas volt, és megszűnt a túlzott savtermelődésem is.

Feltölt energiával és szebbé teszi a napomat.

Nehéz megmondani, hogy a DXN jelenleg kapható 8 féle kávéja közül melyik a kedvencem, mert mind nagyon finom. A 3 in 1 Coffee, a Cream Coffee és a Black Coffee nálam a három legkedveltebb.

Minden reggel iszom egyet, de előfordul, hogy napközben is.

50-60 fokos vízben oldom fel. Ritkán teszek rá tejszínhabot és megszórom fahéjjal.

Bátran merem ajánlani!"