Miért érdemes lecserélem a kávémat? - Hírlevél sorozat

"Hogyan élvezheted a kávét gyomorégés nélkül már az első korty után, akár korlátlanul?"

A kávé íz világához harmonizáló hozzáadott ganoderma kivonat semlegesíti a koffein és a csersav káros hatásait. Tartós fogyasztással megtapasztalhatod a többi jótékony hatását is.

Hírlevél sorozat a természetes állapotunkhoz.

Mit mondanak, akik szintén "átszoktatták" magukat?

Néhány fogyasztó tapasztalata, amit szívesen megosztottak.

Bojtos Zoltán


St. Pölten, Ausztria 

"2011 óta fogyasztok DXN kávékat. Mindet kipróbáltam már, amit Európában kapni lehet, sőt olyat is, amit nem. A kedvenc kávém is ilyen sajnos, ezen a földrészen beszerezhetetlen. Ő a Lingzhi Coffee 3 in 1 Lite névre hallgat. Hasonló a "sima" 3 az 1-ben kávéhoz, csak mintha a kávé markánsabban meg lenne pörkölve. Imádom.

Az első, amit én is észrevettem, hogy nagyságrendekkel jobban frissít, és a napi alvásszükségletemet is csökkentette. Az elbeszélések szerint mások is ezt veszik észre először. Én talán eléggé furán fogyasztom a kávét. Este bekészítek egy fél literes nagyszájú műanyag palackba egy 3 az 1-bent és egy Cream Coffee-t, fél liter rizstejjel összerázom, hogy a kávé feloldódjon, és beteszem a hűtőszekrénybe. Másnap aztán magammal viszem a munkába, és a nap folyamán beosztom. Időnként iszok belőle, amikor szükségem van egy korty örömre. ☺ Véleményem szerint igazi élvezeti cikk, annak ellenére, hogy az első kóstoló előtt meg voltam győződve róla, hogy pocsék íze lesz, hiszen gombás kávéról még az öregapám sem hallott."

Farkas Anikó 


Szada 

"A kedvenc kávémmal való kapcsolatom kb. 7 évvel ezelőtt kezdődött.

Reggel az akkori legkedvesebb, méretes bögrémből fogyasztottam el egy egész tasaknyit.

Aznap is minden ugyanúgy zajlott, mint máskor: a kedvenc fotelemben ülve ittam meg ezt a kávét, miközben gyönyörködtem a kilátásban, hangolódtam a napi teendőkre.

Mégis, valami örökre megváltozott.

Este rádöbbentem, hogy egész nap eszembe sem jutott újabb adag kávét készíteni - miközben már évek óta kávéfüggő:) voltam (napi 4-6 bögre).

Tisztában voltam azzal, hogy ha víz helyett is kávét iszom, azt előbb vagy utóbb megérzem. Nemcsak a dehidratáltság, hanem a cukor miatt is.

Így nagyon örültem, hogy a DXN 3in1 kávéjával kiválthattam a másikat.

Kezdetben napi 2-3 tasakkal is elfogyott. Ma már - miután helyreállt a szervezetem működése és már nem kívántam annyit sem kávéból, sem cukorból - előfordul, hogy 2 napra szétosztok egyet.

Jól érzem magam a bőrömben, tartom a súlyom, semmilyen szinten tartó vagy javító gyógyszert nem szedek, az influenzát is csak hírből ismerem.

Továbbra sem öregszem, csak az éveim száma növekszik.

A minap sem hitték el, hogy mennyi az annyi, az általános vélemény szerint 10 évet letagadhatok. Kell ennél több egy nőnek?

A titok a napi 2-3 kávéban is rejlik.

Egy reggel, mindent megelőzve, a napot nyugodtan indítva.

Egy 10 óra tájban, amellyel az első intenzív pár órai munka után nyugtázzuk, ma is elértünk valamit.

Aztán egy harmadik délután, valamikor 4-6 óra körül, amolyan napi lezárásként és az est megalapozásául. Mindig megadva a módját. Csak a forró víz, az instant DXN 3in1 kávé a kedvenc bögrémben. Meg én. Mert a legjobbat érdemlem. Van, hogy naponta többször is."

Farkas Corina és Rónai Balázs

 Keszthely

"Korábban nem voltam nagy kávéfogyasztó, mivel azt gondoltam, hogy a hagyományos kávé egy meglehetősen egészségtelen élvezeti cikk, sőt többször rosszul is lettem tőle, felpörgetett, aztán pedig annál kimerültebbnek éreztem magam.

De teljesen más volt a helyzet a ganodermás kávéval. Ahogy elkezdtem fogyasztani már egy-két nap múlva éreztem a pozitív hatásokat, sokkal energikusabb lettem, az alvás időmet ugyan nem csökkentette le, hiszen az eddig is nagyon kevés volt a 4 gyerkőc mellett, viszont a kávé hatására egész nap frissnek és energikusnak kezdtem magam érezni.

Férjem, Balázs 150-160-as vérnyomása a rendszeres kávé fogyasztás mellett pár hónap alatt stabilan 120-ra csökkent. Korábban komoly probléma volt az egész családjában a magas vérnyomás.

Pár éve elkezdődött egy nem túl súlyos epe probléma nálam. Folyamatos fájdalmat éreztem az epe és máj környékén. Bizonyos ételek pedig enyhe görcsöt is okoztak. Ekkor döntöttem el, hogy a ganodermát nem csak kávé, hanem kapszula formájában is fogom fogyasztani. Továbbá ezen felül még az oroszlánsörény gomba tablettát is elkezdtem szedni. 1-2 hét alatt teljesen megszűntek a panaszok, és azóta is nagyon jól vagyok, egyszer sem görcsölt vagy fájt az epém azóta.

Összefoglalva: 8 éve fogyasztom a DXN ganodermás kávéit. A kedvencem a 3 in 1-ben. Naponta 3-4-szer iszom. Van, amikor többször is, mert annyira szeretem az ízét.

Lassan 50 felé közeledünk, de azt kell mondjam, hogy kicsattanunk az energiától párommal együtt és semmilyen komolyabb egészségügyi problémánk nincsen. Persze a DXN termékek mellett sokat mozgunk, és megrögzött pozitív gondolkodók is vagyunk!"