Saját tapasztalatok 

A prosztata gyulladás
A prosztata gyulladás

Jelenleg 50 éves elmúltam, és nincs semmilyen gyógyszerföggőségem. Útoljára 4 évvel ezelőtt szedtem gyógyszert. Akkor prosztata gyulladással 5 napra kórházba kerültem, félgyógyultan távoztam. Rá pár hónapra kezdtem el fogyasztani a Ganodermás kávét. A problémám megszünt

Térdfájdalom
Térdfájdalom

 Volt némi térdfájdalmam is. Ez adódik a kortól is, hajlamos voltam télen is motorozni, és ez a kávé fogysztása első hétében megszünt. Mintha sohase fájt volna! 


A lányokkal orvoshoz indulva
A lányokkal orvoshoz indulva

Nagycsaládosként gondoskodnom kell, a gyermekeim egészsége felöl is. Ők még kezdik az életet, és mindenre nyitottak, érdeklődők. A kicsik: 3, 7, 10 éveseknek a közösség néha nagyon is megviselő tud lenni egy-egy influenza, vagy valami más hasonló járvány idején. Az immunrendszerük, még kialakulóban, ill. fejlődő állapotban van. A nagyobbak: 17, 18 éveseknél természetesen, már sokkal erősebb. Azért, hogy "védve" legyenek, a ganodermás kakaót fogyasztanak, amit imádnak. Sokszor kiskanállal por alakban esnek neki, ha mi, a szülei nem látjuk. Még a nagykamaszok is. Viszont ebből következik, hogy sosem tudok eleget rendelni. (Másodállásban építem a DXN vállalkozásom, a fő jövedelemforrásom, még nem innen van - tehát korlátozott még a havi kakaófogyasztásuk a gyermekeinknek.) A hónap vége előtt, mindig elfogy. Most is ilyen helyzet alakult ki. A kakaó elfogyott, és a pici, a bölcsis beteg lett. Muszáj volt gyógyszerekre költeni. Viszont nem akarok, már ebben a korban ilyen jellegű függőséget náluk.

Cocozhi
Cocozhi

Nagyon hálás vagyok a DXN cégnek, hogy a gyermekek számára is ízletes, nagyon élvezhető terméket alkotott. Hogy a gyermekekre is gondoltak, hogy a ganoderma jótékony hatása náluk is érvényesülhessen. Nagyon jó látni űket, amikor boldogok, egészségesek, aktívak!

Innentől kezdve sosem fog elfogyni a ganodermás kakaó az otthonunkból!

Poria S

Poria S
Poria S

Ezt a bejegyzést azért készítettem, hogy rögtön melegében megosszam veled az első közvetlen találkozásomat az új termékünk - a Poria S kivonattal

A szeptember 8.-i találkozóról úgy jöttem, haza, hogy egy erős tüdő és mellhártyagyulladást tapasztaltam meg. Természetesen ez már csak a következmény volt. Az augusztus végi - szeptember eleji nagy meleg, és a légkondicionált helységek közti mozgásom következménye volt. 2 hétig tartotta magát a betegség. Fájt a hátam, a mellkasom és láz is kerülgetett.

A Teremtőnek hála (és a DXN-nek), megjelent a Poria S a termékeink között. Rögtön rendeltem, hiszen a leírásban szerepelt a gyulladáscsökkentő hatás. Kedden megérkezett, és azonnal elkezdtem fogyasztani. Jó meleg ganoderma kávéval kombinálva. Természetes, hogy az RG-GL páros és a Spirulina alapozása mellett. Az eredmény - mára, azaz 2 nap múlva - semmilyen jelenlétét sem tapasztaltam a fent leírt tüneteknek. Nagyon jó a közérzetem, igazán tettre kész vagyok.

Javaslom, hogy építsd be az életedbe a DXN termékeket, hiszen semmivel sem kerülnek többe, mint a gyógyszertári dolgok, viszont, ami fontos, hogy nem viszünk a szervezetünkbe más méreganyagokat.